QUI SOM

Quelmi és un comerç familiar, neix al centre de Barcelona, ​​fa 82 anys, el 1932 els meus avis inauguren la primera botiga, nosaltres som la tercera generació que es dedica a la venda d’articles de viatge i negoci, durant tots aquests anys hem adquirit experiència i som coneixedors de les necessitats més comunes del consumidor. Després de l’èxit de la nostra botiga i els ànims i insistència dels nostres clients , hem decidit adaptar-nos als nous canals de distribució i comerç electrònic , és aquesta la raó de la nostra botiga en línia.

A Quelmi podeu trobar una sèrie de productes dels que més demanda tenen a la nostra botiga física, són articles que pel seu preu i qualitat creiem són els més interessants. En aquests moments disposem d’una botiga física a l’eixample de Barcelona i un magatzem de 300m2 davant de la nostra botiga per gestionar la recepció de mercaderia i les vendes de la nostra botiga de comerç electrònic.

Portem venent maletes 50 anys, la nostra finalitat és vendre però també fer bé la nostra feina i donar un servei més personalitzat. Comencem aquest nou projecte amb il·lusió i entusiasme com si fos una nova botiga, amb l’objectiu d’arribar a un públic nou i donar-li una nova eina a qui ja ens coneix.

El teu viatge comença a Quelmi

Bon viatge!